5 x Leukste vakantiehuizen aan zee Ameland

14 januari 2022 | Blog

5. Roompot vuurtorenlodge 6 personen 

Dit leuke vakantiehuis is het vuurtorenlodge voor 6 personen in Ameland. Het vakantiehuis is 60 m2 met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een keuken. Dit huis is gelijkvloers er is 1 tweepersoons bed beschikbaar in de slaapkamers. In de keuken kun je je eigen gerechten maken en genieten van je eigen creaties. In de woonkamer is er een bank waar je heerlijk kunt genieten van de tv die beschikbaar is. Er is buiten een heerlijke zitgedeelte waar je kunt genieten in de buitenlucht. Bekijk de aanbieding.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis ameland 1
4. Roompot Beachvilla west End 6 Personen

Ben jij opzoek naar een leuk vakantiehuis in Ameland? Stop met zoeken. Dit is het Beach villa west end voor 6 personen. Het huis grenst aan de duinen van Ameland en maar een paar minuten van het strand vandaan. Het huis is 122 m2 groot met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een keuken. De keuken heeft verschillende faciliteiten om te gebruiken om heerlijk te koken. De woonkamer beschikt over een cd speler en een tv waar jij kunt genieten van jouw films die je op cd hebt.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis ameland 2
3. Roompot Strand chalet 4 personen

Dit elegante Huis is het Strand chalet voor 4 personen in Ameland. Het vakantiehuis is 50 m2 groot en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer met een eigen keuken. Er is 1 slaapkamer met een 2 persoons bed en de andere kamer heeft 2 aparte bedden. Dit huis heeft geen verdiepingen. De badkamer heeft allerlei voorzingen die je kunt gebruiken om elke dag top eruit te zien. De woonkamer heeft een smart tv waar jij kunt genieten van jouw favoriete films en series.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis ameland 3
2. Comfortabele Lodge 6 personen

Opzoek naar leuk vakantiehuis dicht bij het bos en strand van Ameland? Dit wil je niet mis lopen! Dit huis is 50 m2 groot en is gelijkvloers. Met 2 slaapkamers 1 badkamer en een hele mooie keuken. Het huis heeft een super mooie locatie om te genieten van de natuur van het Waddeneiland. Beide kamers zijn voorzien van bedden en er is 1 kamer met een 2 persoons bed. In de keuken kun je heerlijk genieten van jouw eigen gerechten. In de woonkamer is er een bank waar je kunt genieten van het uitzicht.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis ameland 4
1. prachtige lodge met hangmat 4 personen

Dit prachtige vakantiehuis is zeer comfortabel voor 4 personen. Het huis is 40 m2 groot met 1 slaapkamer en 1 badkamer en een keuken. Dit huis is gelijkvloers. Er is een open keuken waar je kunt genieten van jouw eigen kookkunsten. In de woonkamer staat een bank met uitzicht naar buiten om heerlijk naar toe te kijken. Buiten is er een heerlijk zit gedeelte waar je kunt genieten van de buitenlucht en er is een hangmat waar je lekker in kunt rusten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis ameland 5

Huisje aan zee Ameland

Ameland is een Waddeneiland waarbij je omringt wordt door de natuur. Het eiland valt als 1 gemeente bij Friesland het grootste stad van Ameland is Hollum. Dit eiland zit vol verschillende dingen zo kun je: wadlopen, de vuurtoren van Ameland en nog veel meer! Het eiland telt in totaal 3.785 inwoners. Dit eiland hoort bij de wel bekende TVTAS het geheugensteuntje van de Waddeneilanden.

Bekijk hieronder de laatste weekendje weg aan zee aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu