5 x Leukste huisjes aan zee Zandvoort

12 januari 2022 | Blog

1. Qurios Zandvoort Royal Amsterdam 

Ben jij opzoek naar een leuk weekendje weg aan zee? Zoek niet meer verder! Dit is een geweldige plek om jouw weekendje weg te boeken. Het vakantiehuis heeft de grootte van 55 m2 met 2 slaapkamers en 2 badkamers er zit ook een keuken waarbij je gebruik kunt maken van een vaatwasser en een kokend waterkraan. Dit leuke vakantiehuisje zit in een park met alleen maar vakantiehuisjes en ieder huis is vrijstaand. Dit verblijf heeft andere eigenschappen zoals een eigenkeuken, gelijkvloers en nog veel meer!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Weekendje weg zandvoort 1
2. Qurios Zandvoort Grand prix 

Een leuk weekendje weg aan zee in Zandvoort? Stop met zoeken! Het vakantiehuis is helemaal ingericht op het racen wat er in Zandvoort vaak wordt gedaan dankzij het historische Formule 1 circuit. Het vakantiehuis heeft 110 m2 en 2 slaapkamers 2 badkamers en een keuken waarbij je kunt eten als een echte coureur. Maar het vakantiehuis heeft naast een leuke inrichting ook verschillende eigenschappen zoals: 2 verdiepingen, een eigen race simulator en nog veel meer!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Weekendje weg zandvoort 2
3. Qurios Zandvoort Pitstop 

Dit vakantiehuis is geweldig om een heerlijk weekendje weg aan zee. Het huis is 45 m2 groot het heeft 1 slaapkamer en 1 badkamer en een keuken waarbij je samen kunt koken en gezellig samen romantisch kunt eten. Wat dit huisje zo bijzonder maakt is dat het een tuin heeft met 2 ligstoelen en een veranda. dit vakantiehuis heeft dankzij een kleine racebaan haar naam aan te danken. Het vakantiehuis is gelijkvloers en huisdieren zijn hier welkom maar houd rekening met extra kosten wanneer je jouw huisdier meeneemt.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Weekendje weg zandvoort 3
4. Qurios Zandvoort Kennemer lodge XL

Een leuk weekendje weg aan zee in Zandvoort? dan is dit mooie vakantiehuis iets voor jou! het huis heeft heeft de grootte van 90 m2 met 3 slaapkamers en 1 badkamer er zit een keuken met een vaatwasser en een koffiezet apparaat met Nespresso cups. met een rustige omgeving is het ideaal om hier de rust te vinden. Het huis heeft 2 verdiepingen en een heerlijke zitplaats buiten. Huisdieren zijn ook welkom maar hierbij moet je rekening houden met extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Weekendje weg zandvoort 4
5. Qurios Zandvoort clear nature

Dit vakantiehuis ligt heerlijk in een rustige omgeving waarbij je kunt genieten van je weekendje weg aan zee in Zandvoort. Het huis is 110 m2 groot het heeft 2 verdiepingen en het heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers en een keuken waarbij je gebruik van alle faciliteiten van de keuken en kunt genieten van je eten samen met je gezelschap. Buiten is er een heerlijke zitplaats waar je kunt genieten van de rust van Zandvoort. Je mag je huisdier meenemen maar hou hier rekening mee dat er extra kosten bijzitten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Weekendje weg zandvoort 5

Huisje aan zee Zandvoort voor een weekendje weg

Weekendje weg aan zee in Nederland? Team Strandhuisjedeals.nl heeft een overzicht gemaakt van 5 leukste huisje aan zee in Zandvoort. Bekijk de mogelijkheden hierboven. Zandvoort is een kleine gemeente in de provincie Noord-Holland. Met het strand van ongeveer 9 kilometer lang en genoeg strandtenten om jou verblijf in Zandvoort goed te laten verlopen. Ook heeft Zandvoort een eigen racecircuit waar er op wordt geracet ook in de hoogste klasse van autosport de Formule 1 waar het circuit terug kwam na 36 jaar afwezigheid je kunt een leuke tour doen en zo zie je wat de historie is van het Beroemde circuit. In het centrum van Zandvoort kun heerlijk eten en genieten van het strand. Je hebt ook het het Zandvoorts museum waarbij je de Historie van Zandvoort krijgt te zien.

Bekijk hieronder de laatste weekendje weg aan zee aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu