3=2 ❤️ Ontvang de 3e nacht gratis inclusief uitgebreid ontbijt v.a. €82,- p.p.

Wat is er inbegrepen?

→ Ontvang 3e nacht gratis

→ Inclusief uitgebreid ontbijt

→ Hotels met een prachtig uitzicht

→ Hotels met kamers aan zee

Top 5 beste hotels aan zee Fletcher 3=2 

5. Fletcher Strandhotel Renesse ***

In het gezellige Zeeuwse dorp Renesse vin dje Fletcher Strandhotel Renesse. Dit hotel staat bekend om haar gastvrijheid. Vanuit dit hotel loop je zo naar het geliefde centrum van de badplaats. En in mum van tijd bevind je op het strand en in diverse prachtige natuurgebieden van Zeeland. Huur een e-bike en ga op ontdekking in Renesse!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

4. Fletcher Badhotel Egmond aan zee ***

Vanuit Fletcher Badhotel Egmond aan Zee wandel je zo het strand en de boulevard van de badplaats Egmond aan Zee op. Zo wandel je vanuit je hotel zo het strand op! Hier blijft het niet bij, want vanuit dit hotel in maritieme sfeer heb je uitzicht op de vuurtoren van het strand. Geniet van een heerlijk drankje met een klein hapje en laat je culinair verwennen in het à la carte restaurant.

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

3. Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin ****

Overnachten op slechts 50 meter van het breedste strand van de Nederlandse kust? Dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Zeeduin! Hier heb je niet alleen strand binnen handbereik maar ook steden als Amsterdam, Haarlem of Alkmaar liggen op korte afstand. Naar comfortabele hotelkamers, waaronder ook kamers met een balkon heeft dit hotel ook een culinair à la carte restaurant, hotelbar en een sauna!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

2. Fletcher Zuiderduin Beachhotel ****

Gelegen op slechts 50 meter van het strand ligt Fletcher Zuiderduin Beachhotel in Zeeland. Wat is er nu fijner dan er even op uit trekken naar het geliefde Zeeland? In de badplaats Westkapelle ligt het luxe Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Het hotel ligt in de duinen en heeft op het gezelligste strand van Zeeland ook een eigen Beachclub, namelijk Beachclub Zuiderduin. Bekijk de mogelijkheden!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

1. Fletcher Hotel Restaurant Arion-Vlissingen

Een citytrip combineren met een dagje strand in Zeeland? Bij Fletcher Hotel-Restaurant Arion-Vlissingen is dat mogelijk! Het luxe hotel met historische centrum aan de ene zijde en de bruisende boulevard aan de andere zijde bevat alle faciliteiten voor een onvergelijk verblijf. Een tip: boek een hotelkamer met balkon met een prachtig uitzicht op zee!

(Bekijk foto’s hiernaast of hieronder)

Menu