5 x Leukste hotels aan zee Scheveningen

01 januari 2022 | Blog

1. Carlton Beach hotel ****

Het prachtige Carlton Beach hotel ligt aan het strand van Scheveningen. Dit hotel staat bekend om zijn prachtige omgeving met uitzicht op zee maar het staat ook bekend om zijn vriendelijk personeel. Daarnaast heeft het hotel nog verschillende faciliteiten zoals: een binnenzwembad dat alleen wordt gebruikt door mensen die hier verblijven, fietsenverhuur en nog veel meer! Geniet van het natuur die Scheveningen te bieden heeft en zijn gastvrijheid.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Scheveningen hotel 1
2. Intell hotels Den Haag marina beach  ****

Dit prachtige hotel ligt aan de mooie Nederlandse kust in de bekende badplaats Scheveningen. Het hotel ligt op een aantal meter van het centrum af. Dit hotel is niet alleen niet bekend vanwege hun geweldige locatie maar ook vanwege hun geweldige comfort maar ook vanwege hun fantastische faciliteiten zoals een welness center, een binnenzwembad en nog veel meer! Geniet van de mooie omgeving van Scheveningen maak bijvoorbeeld een mooie wandeling langs het strand of bezoek het centrum van Den haag dat op een paar minuten rijden is.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Scheveningen hotel 2
3. Strandhotel Scheveningen   ***

Het strandhotel scheveningen ligt aan de Nederlandse kust in Scheveningen waarbij je de zee zou kunnen horen. Het hotel ligt op een aantal minuten lopen van het centrum van Scheveningen. Dit hotel is niet alleen bekend vanwege haar mooie locatie maar ook door zijn vriendelijk personeel en fijn comfort. Strandhotel Scheveningen ligt ook nog eens in de buurt van mooie plekken zoals het natuurgebied Oostduinpark, heerlijk om er in te wandelen. Een weekendje weg Scheveningen boeken?

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Scheveningen hotel 2
4. Grand hotel Kurhaus the Hague    *****

Dit hotel is echt geweldig, uitzicht op zee en nog eens zeer luxe kamers het hotel ligt aan de Nederlandse kust. Dit hotel ligt op een aantal minuten rijden van het centrum van Den Haag. Dit is het bekendste hotel wat Nederland kent met een geweldig uitzicht op zee maar ook een heel aantal op faciliteiten zoals: een terras met uitzicht op zee, een binnenzwembad en nog veel meer! Geniet van de gastvrijheid van het hotel en maak ook zeker een wandeling langs de zee.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Scheveningen hotel 4
5. Ramada the Hague Scheveningen  ***

Het Ramada hotel ligt heerlijk aan het strand van Scheveningen waarbij je wordt overbluft met de locatie waar het hotel ligt. Dit hotel ligt op een aantal minuten lopen van het centrum en op een paar minuten liggen van heerlijke eetgelegenheden. Dit hotel is ook bekend vanwege haar vriendelijk personeel en haar faciliteiten zoals: een spa, het personeel spreekt verschillende talen en nog veel meer! Voel je welkom in het hotel en maak een klein uitstapje richting het centrum van Den haag.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Scheveningen hotel 5

Weekendje weg aan zee Scheveningen boeken?

Op zoek naar een weekendje weg aan zee? Team Strandhuisjedeals.nl heeft een overzicht gemaakt van de 5 leukste hotels aan zee in Scheveningen. Bekijk de overzicht hierboven.

Bekijk hieronder de laatste weekendje weg aan zee aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu