5 x Leukste huisjes aan zee Vlissingen

12 januari 2022 | Blog

1. Van Heemskerck luxe

Ben jij opzoek naar een leuk vakantiehuis in zeeland? zoek dan niet verder! Dit vakantiehuis ligt in het plaatsje Vlissingen. Het huis is 100 m2 met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een keuken waarbij je gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten die de keuken heeft. Daarnaast heeft het vakantiehuis 2 verdiepingen met op de eerste verdieping 1 slaapkamer en badkamer en op de 2e verdieping de andere 2 bad en- slaapkamers. In de woonkamer staat een bank waar minimaal 4 erop kunnen zitten met een smart-TV. Boek nu je weekendje weg in Vlissingen! Bekijk de aanbieding.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

weekendje weg vlissingen 1
2. De Ruyter luxe

Dit mooie vakantiehuis is het De Ruyter luxe in Vlissingen. Het is 112 m2 groot het huis beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers en een keuken waar je heerlijk kunt koken. Het vakantiehuis beschikt over 3 verdiepingen met op de 1e  verdieping één slaapkamer op de 2e verdieping twee slaapkamers en op de 3e verdieping nog een slaapkamer. In de Woonkamer staat een bank waar je heerlijk op kunt rusten en een smart TV waar je heerlijk series en films op kunt kijken. Een weekendje weg boeken?

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

weekendje weg vlissingen 2
3. Van Everstein

Een weekendje weg boeken? Dat kan! Dit mooie vakantie huis is het Van Everstein in Vlissingen het huis is 66 m2 groot en beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken. De keuken beschikt over een vaatwasser en nog veel meer faciliteiten. Het vakantiehuis is gelijkvloers, de slaapkamers beschikken over ieder 2 persoonsbedden. In de woonkamer krijg je tot je beschikking een bank waar je heerlijk op kunt zitten en een smart-TV waarbij je heerlijk kunt genieten van je favoriete films en series.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

weekendje weg vlissingen 3
4. Banckert Luxe

Dit huis is geweldig voor een weekendje weg. Dit is het Backert luxe in Vlissingen. Het vakantiehuis is 80 m2 en beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en een keuken. In de keuken kun je zelfgemaakte heerlijk voorbereiden dankzij het gasfornuis en je hoeft niks af te wassen dankzij de vaatwasser die erbij zit. Dit huis beschikt over 2 verdiepingen met op de 2e verdieping beide slaapkamers die ieder beschikt over een 2 persoons bed. In de woonkamer staat een bank waar je heerlijk kunt genieten van allerlei soorten films en series op de Smart-TV Een weekend weg?

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

weekendje weg vlissingen 4
5. De with luxe

Ben jij opzoek naar een weekendje weg? Zoek niet verder! Dit is het de With luxe in Vlissingen. Het huis is 110 m2 groot en beschikt over 4 slaapkamers en 3 badkamers en een keuken met verschillende soorten faciliteiten. Dit vakantiehuis heeft 3 verdiepingen en 2 kamers met een 2 persoons bed. In de woonkamer is er een bank waar jij en je gezelschap kunnen genieten van verschillende films en series dankzij de Smart-TV die er staat.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

weekendje weg vlissingen 5

Huisje aan zee Vlissingen

Vlissingen is een stad in zeeland waarbij je omringt bent door het water van de Noordzee. Je kunt heerlijk de rust opzoeken door naar het strand van Vlissingen te gaan en daar genieten van verschillende factoren zoals het weer, de natuur van Vlissingen en ook de eet gelegenheden langs het strand. Het stad centrum van Vlissingen is ook zeer aan te bevelen met bijvoorbeeld: het Zeeuws Maritiem muzeeum. of terwijl er is voldoende te doen in Vlissingen!

Bekijk hieronder de laatste weekendje weg aan zee aanbiedingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu