Top 5 vakantieparken Zuid Limburg!

Vakantie vieren op de heuvels in Zuid-Limburg? Team Strandhuisjedeals.nl maakt een overzicht van de beste vakantieparken Zuid-Limburg. Verblijf met een prachtig uitzicht op het Limburgse heuvelrijke landschap. Ideaal met familie, vrienden voor een weekendje, midweek of langer. Bekijk hieronder een overzicht van de beste vakantieparken.

2. Bungalowpark Schin op Geul

Vakantiepark Schin op Geul is een autovrij vakantiepark en gelegen midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De bungalows liggen op de zonzijde van een helling, dus hier geniet je altijd van de zon. Daarnaast heeft dit park vele faciliteiten zoals: tennisbaan, bowlingcentrum, sportveld en veel meer! Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiepark Zuid Limburg 2

1. Residence Valkenburg

In de buurt van de gezellige plaats Valkenburg heeft dit park een unieke locatie. Een verblijf op Residence Valkenburg is geschikt voor jong en oud. Dankzij de vele diverse faciliteiten zoals: buitenzwembad, een restaurant in Ibiza style en diverse sport- en speelvelden. Goed om te weten: huisdieren zijn hier toegestaan.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiepark Zuid Limburg 19 nov 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu