Populaire strandhuisjes Zeeland in een overzicht!

Strandhuisje voor 6 personen:

Dit strandhuisje ligt direct aan het zuivere natuurzwemwater van Nationaal Park De Oosterschelde. Ideaal voor een vakantie in eigne land met de kids! Op het park is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende faciliteiten o.a. van het subtropisch zwemparadijs, verschillende sportmogelijkheden en vier-sterren-manege De Strandhoeve.

Slapen op het strand met 5 personen!

Heerlijk genieten van een strandhuisje aan zee met uitzicht? Verblijf in het schitterend gelegen strandhuisje aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand bij Vlissingen. Geschikt voor max. 5 personen. Dit strandhuisje heeft een bijzondere open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Hier geniet je zelfs vanuit je bed van het bijzondere uitzicht!

Luxe strandstudio voor 2 personen ♥

Op zoek naar een uniek verblijf op het mooie strand van Zeeland? Verblijf dan in dit luxe strandstudio van Vlissingen. Geniet van het ruisen van de zee of de ondergaande zon op je eigen terras met een fantastisch uitzicht. Goed om te weten: nergens ter wereld varen de schepen zo dicht langs de kust als hier, slechts 200 meter van het strand!

Slechts 500 meter van het strand voor 4 personen 🙂

Gelegen in de overgang van het Zeeuwse polderlandschap en de duinen, grenzend aan natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder voor 4-personen. Op slechts 500 meter van het strand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu