Bekijk hier alle strandhuisje deals met hond

Strandhuisje met hond

Strandhuisje met hond boeken? Slapen op het strand met vrienden of familie en je viervoeten? Team Strandhuisjedeals.nl heeft de beste accommodaties op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden. Wil je meer inspiratie op doen met vakantie aan zee met hond? Ga dan naar: www.methond.nl/

1. Cal6AJ Cadzand-Bad

Dit heerlijke vakantiehuis is de CAL6AJ heeft een maximale capaciteit van 6 personen. Het huis is 101 m2 groot en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers en een keuken. Er zijn 2 kamers met een 2 persoons bed en 1 kamer met aparte bedden. De badkamers zijn voor zien van allerlei faciliteiten. Er is een keuken waar je heerlijk kunt genieten van jouw lekkere gerechten. In de woonkamer zit er een Smart-Tv waar jij kunt genieten van jouw favoriete series en films. Huisdieren zijn toegestaan maar wel tegen extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

aan het strand 1
2. CA 4B Cadzand-Bad 

Ben jij opzoek naar een leuke vakantiehuis bij het strand samen met jouw huisdier? Zoek niet verder! Dit vakantiehuis wil je niet missen. Dit is een vakantiehuis met een maximale capaciteit van 4 personen en heeft een grootte van 82 m2. Met 2 slaapkamers en 1 badkamer en een keuken is dit het huis waar je naar opzoek bent. In de woonkamer zit een bank waar je heerlijk kunt op rusten. En er zit een overdekt terras bij waar je lekker kunt genieten in de buitenlucht. Huisdieren zijn toegestaan maar houdt rekening met extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

aan strand 2
3. CA 5A Cadzand-Bad

Dit geweldige vakantiehuis ligt in in Cadzand-Bad. Het huis heeft een maximale capaciteit van 5 personen. Met de grootte van 86 m2 en 3 slaapkamers en 1 badkamer en ligt vrijstaand. Op de 2e verdieping zijn de slaapkamers en de badkamer. Je hebt een open keuken waar door je heerlijk naar buiten kunt kijken. Buiten is er een heerlijke zitplaats waarbij je kunt genieten van jou uitzicht. In de woonkamer kun je lekker zitten en genieten wat er op tv is. Huisdieren zijn toegestaan maar houdt rekening met extra kosten.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

aan strand 3
4. Chalet comfort Poort van Domburg

Het prachtige Chalet comfort ligt in het Roompot park de Poort van Domburg. Dit vakantiehuis is 45 m2 groot en beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het chalet is gelijkvloers met een open keuken waar door je heerlijk kunt genieten van het uitzicht. In de woonkamer staat een bank en een smart TV waar jij kunt genieten van jou favoriete series en films. Huisdieren zijn toegestaan maar wel tegen extra betaling.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

aan het strand 4
5.Royal Amsterdam Zandvoort 

Het elegante royal Amsterdam in Zandvoort ligt aan de kust van Zandvoort. Dit huis is 55 m2 groot met 2 slaapkamers en 2 badkamers is het geschikt voor 2 personen. Beide kamers zijn voorzien van een uitzicht wat heerlijk is. Je bent een open keuken waar je heerlijk in kunt koken. In de woonkamer zit er een TV waar je heerlijk kunt op kijken.  Er zit een buiten zitplaats waar je kunt genieten van de buitenlucht.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

aan het strand 5
Menu